T-shirts I want

Video: Vlog fra USA #3

Hej alle sammen!

Skærmbillede 2017-01-09 kl. 16.18.05

Der er blevet oploadet en ny video. Det er tredje del af vores USA vlog. I denne video er vi rundt og opleve tre national parker; Yellowstone, Rocky Mountains og Grand Canyon National Park. Det var den fedeste uge, hvor vi kørte rundt med Bram fra Holland. Vi havde lejet en bil sammen, og vi fik kørt en helt masse kilometer. Vi så den vildeste natur, bjørne, elge, egern og en masse andet, som i kan se i videoen. Tjek videoen ud og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med, når der kommer en ny video. Det ville betyde så meget! I kan også like bloggens Facebook side, hvor videoerne og nye indlæg ligeledes vil blive lagt op. I kan finde siden her.

I kan se tredje del af vores vlog lige nu:

https://www.youtube.com/watch?v=jUtVbzCP-I0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

T-shirts I want