Filmanmeldelse: Alle for tre

Mit 2017?

Jeg vil prøve noget nyt i år. Jeg vil nemlig se om et horoskop virkelig kan forudsige mit 2017. I julen fandt jeg i ugebladet “Hjemmet” horoskoper over hele året. Jeg har nu skrevet mit horoskop ned for dette år, og vil i slutning af året gøre status, og se om nogen af forudsigelser er sket. Det skal lige siges, at jeg normalt ikke tror på horoskoper, men nu giver jeg det en chance. Det kunne måske blive til en ny serie? En serie, hvor jeg hver måned skriver mit horoskop ned, og gør status over måneden i starten af næste måned. Horoskoperne vil være for stjernetegnet “Tyren”, da jeg er født den 16. maj, og er nok derfor mest relevant for jer, der er født mellem den 21. april og den 21. maj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læs horoskopet her:

2017 er et år, der vil lufte ud i gamle, udtjente vaner og rutiner. Du er god til at finde mening i hverdagen, men også opsat på at forbedre den. Du kan komme langt i retning af at skabe bedre arbejdsvilkår for dig selv – og en sundere livsstil. Det vil give dig det rette overskue til at udnytte de gode muligheder for samarbejde og inspirerende relationer, som dukker op i efteråret. 

Kærlighed: Året sætter fokus på det dybfølte og forpligtende. Et forhold, der ikke er seriøst, vil derfor næppe vare ved, men hvor følelserne blot er druknet i rutiner, er der gode muligheder for at uddybe samhørigheden med en partner. 
Du har let at finde glæden i dagligdagen, og det kan især i januar og august-september smitte af på en partner og blive en anledning til at skabe en mere givende, fælles hverdag i jeres forhold. Som single behøver du ikke rette blikket mod fjerne horisonter for at finde den rette – vedkommende er nok lige i nærheden, og det er mest et spørgsmål om at tage dine følelser alvorligt. Juni og november byder på særlig medvind med kærligheden. 

Arbejde: Du er god til at arbejde systematisk og effektivt frem til efteråret, men samtidig har du behov for at gøre tingene på nye måder, så det kan blive lidt af en udfordring at holde balancen. Find idealistiske områder, hvor du virkelig kan opleve, at din indsats betyder noget for andre, så kan du bevare både arbejdsglæden og de visioner, du har brug for at virkeliggøre i 2017. Ydre krav om effektivitet kan let virke belastende, for at har brug for tid og ro indimellem til at finde ud af, hvad der føles meningsfuldt, og det kan gøre dig mere indadvendt end normalt. Fra oktober har du let ved at skabe frugtbart samarbejde. Her er der grund til at være åben for andres bidrag, for er du i tvivl om kursen, så vil andre kunne hjælpe dig til at finde den. Skal du yde en ekstra indsats for et projekt er tiden fra 11. marts til 21. april velegnet. 

Økonomi: Ligesom sidste år er det vigtigt, at du ikke gør dig for afhængig af andres indtægter. Det er en periode over flere år, som har til formål at styrke din økonomiske uafhængighed. Det vil du i høj grad kunne gøre i år i kraft af din arbejdsindsats og de forandringer, du foretager her. Skal du opnå et lån eller anden økonomisk støtte, er december særlig velegnet. 

Årets særlige mulighed: Du har et frihedsbehov, som du har gemt af vejen, måske fordi du engang i fortiden oplevede, at der ikke var plads til det. Du får i år en reel mulighed for at få disse behov frem i lyset og gøre dem til en naturlig del af dagligdagen til gavn for både dig selv og dine relationer. Så se på et område, som du holder skjult, og spørg dig selv, hvorfor du egentlig gør det. Svaret vil virke befriende.”

2

  • katrineringbaek

    Det har bare desværre ikke været muligt, at finde et horoskop for januar måned, som er i samme stil med det for hele 2017 :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk- og jeg er lige præcis tyr. Tak?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: Alle for tre