10 ting man tror, når man er fuld

Fredag & fridag

Godmorgen alle sammen, eller mange af jer er nok i gang med skole, arbejde eller noget helt tredje. Jeg sidder igen foran min computer for, at skrive et blogindlæg. Den eneste forskel der er, at i dag har jeg nogen planer om, hvor det her indlæg skal ende. Jeg havde bare lyst til, at skrive. Kender I det?

I går havde jeg en 8-timers aftenvagt hvilket betyder, at jeg har fri i dag, inden weekendens arbejde igen begynder. Men hvad er bedre end en fridag på en fredag? Jeg er stået sent op, og vil nå dagens gøremål i nattøj, og lade op til ny energi, nu hvor weekenden står på arbejde. Jeg kan godt lide en fridag i ny og næ, hvor man kan få gjort nogen af de ting, som man normalt ikke når i hverdagen. Måske jeg skulle lave en lille “To-do liste” for dagen i dag. Jeg vågner altid om morgen, og har en masse ideer for den kommende dag, men ender med at ligge på sofaen hele dagen med min computer eller foran fjernsynet. I dag vil jeg bruge dagen fornuftligt:

Skærmbillede 2017-02-03 kl. 11.21.44

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 ting man tror, når man er fuld