Filmanmeldelse: Dræberne fra Nibe

Nyt kanalnavn og ny hårfarve

Godaften alle sammen!

Jeg håber, at i har haft en dejlig lørdag i selskab med jeres nærmeste. Jeg har selv tilbragt min lørdag i fitness, og efterfulgt af en god gåtur i skoven med min familie. Det er så dejligt, at komme ud, og mærke den friske luft, og nyde familien. I morgen skal jeg på arbejde, og senere til min venindes fødselsdag. Det er en veninde, som jeg har haft siden folkeskolen, og hun er bare så skøn! Jeg glæder mig til en hyggelig aften i selskab med hende og hendes skønne familie.

Hvad har i brugt dagen på i dag? 

Der er kommet en ny video på min youtubekanal. Denne gang kommer jeg med en forklare på hvorfor kanalen har fået nyt navn, og derved kun er blevet min kanal. Før var det en dele kanal med min bedste veninde Julie. Se videoen, og find ud af hvorfor det kun er min kanal nu. Jeg er derudover fået ny hårfarve, som i også kan se i videoen (blinkende emoji). Tjek videoen ud, og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med, når der kommer en ny video. Det ville betyde så meget!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: Dræberne fra Nibe