LATEST WISHES!

Birthday wishes

Det er da vist på tiden, at der sker noget herinde igen! Jeg har holdt en god lang pause fra de sociale medier – både hvad angår blogger her men også youtube. Der har ikke været nogen speciel grund for det, men tror bare at overskuet og lysten har manglet i en periode. Jeg vil egentlig ikke undskylde, men blot fortælle, at jeg klar med nye projekter og  en masse fede indlægs til jer!
På tirsdag bliver jeg et år ældre, hvilket selvfølgelig kraver en collage med mine fødselsdagsønsker. Jeg bliver 21 år, og synes det er helt vildt så hurtig tiden går. Bum, så var man 21 år. På selve dagen kommer min familie både fra Nordjylland og Sønderjylland, hvilket jeg virkelig ser frem til. På fredag skal jeg holde fest for mine nærmeste, og jeg ser frem til et et brag af en fest!
Jeg er typen, der altid har hundred forskellige ønsker, hvor over halvdelen er urealistiske, så jeg har fundet mine lidt mere realistiske ønsker 🙂 Måske kan det give jer lidt inspiration.

1. Et par grå Adidas sneakers  (Kan købes her) // 2.  Quizmysteriet (Kan købes her) // 3.  Calvin Klein natbukser (Kan købes her) //
4. Concealer fra Rimmel London – Wake me up (Kan købes her) // 5 Stor toilettaske (Kan købes her) // 6. Panini grill  (Kan købes her) // 7. Bikini fra H&M (Kan købes her) // 8. Ed Sherran Divide LP plade(Kan købes her) // Adidas hættetrøje til træning (Kan købes her)

Jeg håber at, I får en pisse fed weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LATEST WISHES!