Birthday wishes

Når veninden flytter + gode råd til at bevare venskabet

Der kan være ligeså hårdt, at bo langt fra min veninde, som det kan fra kæreste. E og jeg var, som I nok ved i et langdistanceforhold i mange år. Vi fandt ud af tingene, og fandt en løsning på vores forhold. Nu står jeg i samme situation – bare med min veninde. Som mange af mine skønne læsere nok ved, så er Julie min absolut bedste veninde. I vinters flyttede hun (desværre) fra Jylland og hele vejen til det store København. Vi ser derfor ikke hinanden nær så meget, som før. Vi har valgt, at tage en beslutning om, at hendes flytning ikke skal stå i vejen for vores venskab, og det gør den så sandligt heller ikke. Vi formår, at skrive, snappe, ringe eller facetime hver dag. Vi rejser sammen – vores fuldstændig fantastisk tur til USA, og jeg håber stadig på en uge i solen engang inden sommeren er ovre. Vi har så mange fede minder sammen, og et fantastisk venskab, som vil vare ved! Hvis bare begge partner er enige om at få det til at fungere, og kampe for det, så kan det sagtens lade sig gøre på trods af, at vi nu lever to vidt forskellige liv. Julie har planer jo at starte studie til sommer, hvor jeg derimod snupper to sabbatår, og smutter til Asian til januar. Hun bor ude, og skal have et helt nyt liv og en ny tilværelse til at fungere, hvor jeg stadig bor hjemme ved de gamle. 

Jeg håber og tror på at vi kan bevare vores venskab, selvom jeg kan have en bange anelse. Nye og spændende personliger vil have en indflydelse på Julie, når hun starter uddannelse. En hel ny klasse at forholde sig til. Muligvis en ny “Katrine”, som vil erstatte min plads, når vi ikke længere kan ses på dagligt basis. Jeg håber, og ved at, jeg altid vil have en særlig plads i hendes hjerte, og det er gengæld. 

Nå, det har indlæg skulle egentlig ikke være en lang forklaring om vores venskab, men råd til at bevare et godt og sundt venskab, så har kommer de: 

1: Ring, skriv, send sms’er, brug Snapchat og FaceTime – især Snapchat og FaceTime, så man har mulighed for at se hinanden selvom der kan være 100 km imellem hinanden. 

2: Læg planer for hvad i skal, når i ses. Brug dagene fornuftigt og nyd hinanden. 

3: Husk, at skriv, når der kommer de små ting, så i stadig er en del af hinandens hverdag.

4: Fortæl, at i savner hinanden og tænker på hinanden. Det betyder meget, at få en lille “Jeg savner dig” midt under arbejde eller aftensmaden. 

5: Hav en snak om jeres forventninger til hinanden, når den ene flytter.

6: Inddrag hinanden i hverdagen, fortæl hvad i har lavet, så føles det faktisk som om man kun er 5 min. væk ?

7: Sørg for at have fremtidsplaner, måske om 3-4 weekenden. Så er der noget at se frem til, istedet for at i ikke ved hvornår i skal ses – og venskabet har derfor ikke så let ved at glide i vasken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Birthday wishes