Når veninden flytter + gode råd til at bevare venskabet

Gør en forskel!

Hej bloggen!

Efter mange års overvejelse har jeg taget en beslutning. I går meldte jeg mig nemlig som bloddonor. En beslutning, som jeg håber vil få en betydning for andre. Jeg synes, at det er vigtig, at hjælpe  hvor man kan, og at blive bloddonor er en god måde, at gøre det på. Man kan redde op til 3 liv, hver eneste gang man donerer blod! Jeg synes, at det er vildt, at tænke på, at det ikke skal mere end mit blod til at redde op til 3 liv. Nu skal jeg bare vente i højst to måneder, indtil jeg bliver kontaktet af min blodbank. Jeg er super spændt, og håber, at der sidder nogen “out there”, som kan bruge lige netop mit blod.

Jeg er faktisk ret nervøs for min første blodtapning, da jeg ikke er så vildt med, at se blod. Men jeg er spændt, og glæder mig til, at komme rigtig i gang. Jeg tænker lidt, at filme en lille video til min youtube kanal, når jeg skal tappes første gang. Både så I kan se hvordan det foregår, men også så jeg selv har det til senere.
Hvad synes i om den ide?

Hvis nogen af jer kunne, som kunne tænke jer, at blive bloddonor, skal i blot opfyldt nogen få krav; du skal være sund og rask, være 17-60 år og veje mindst 50 kg. Jeg har også fundet en lille kort video, så i kan få hvordan selve blodtapningen foregår. Se videoen her.

Vi ses snart igen!
Knus Katrine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når veninden flytter + gode råd til at bevare venskabet