6 FEDE EFTERÅR & VINTER JAKKER

9 KJOLER TIL UNDER 300 KR. + 20% OFF

I dag kommer jeg med et lille tip til jer skønne læsere. På Nelly.com kan man lige nu få ekstra 20 procent på festkjoler. Jeg har i den anledningen fundet 9 kjoler frem til jer. Det er kjoler, som både kan bruges til fest, men også til hverdag. Her til efteråret ville jeg kombinere kjolerne med nylonstrømper eller tykkere strømpebukser, en fed jakke og lækre støvler. Der kommer snart et indlæg om mine favorit støvler her på bloggen, så hold øje.  Kjolerne koster alle sammen under 300 kr, også kan i samtidligt trække 20 procent ekstra fra med koden PARTY20. Koden gælder til og med i morgen den 11/10 klokken 10.00. Find alle kjolerne her.
Jeg kan egentlig også lige fortælle jer om min lille plan. Jeg er igang med, at forberede en masse indlæg, så jeg håber, at jeg kan komme til at smide et blogindlæg op hver anden dag. Disse indlæg, vil forhåbentligt blive kombineret med flere video, som kommer på min youtube kanal.

Nu vil jeg slappe af resten af dagen, nyde min familie og pleje min nakke, som gør så ondt i dag!
Rigtig god aften til jer alle sammen!

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

6 FEDE EFTERÅR & VINTER JAKKER