9 KJOLER TIL UNDER 300 KR. + 20% OFF

MIN ERFARING MED “MIGRÆNE PIERCING” + VIRKER DET?

Hej bloggen!

Som mange af jer nok ved, eller i hvert fald jer, som følger med på min Instagram, så har jeg fået lavet en daith piercing. Altså den såkaldte migræne piercing. Jeg fik den lavet onsdag den 6. septemper, så nu synes jeg, at det er på tide med en opdatering omkring det. Jeg fik den lavet hos HGH Tattoo i Kolding, hvor jeg også har fået lavet en af mine tatoveringer. Jeg kan helt klart anbefale HGH Tattoo både til tatoveringer og til piercinger, da de er super professionelle, flinke og meget renlige.

Jeg havde forberedt mig selv på den værste smerte, og var opsat på, at det virkelig ville gøre ondt. Jeg havde lokket Emil med til, at holde mig i hånden, og det skulle bare overståes. Overraskende nok gjorde det ikke så ondt, som jeg var forberedt på, og det gik virkelig hurtigt. 10 sek, også havde jeg en piercing mod migræne. Jeg vil sige, at det gjorde lidt ondt bagefter, og det var ømt den første uge, men jeg kunne sagtens ligge på den side af hovedet, så værre var det ikke. I dag er det slet ikke ømt, kun når den skal renses. Jeg har den første uge haft lidt problemer med betændelses, ellers er alt gået rigtig godt.

Virker det så? JA! Jeg har slet ikke hovedpine eller migræne på samme måde, som før. Jeg tog dobbelt treo, som smertestillende, flere gange om ugen. Jeg lå med migræneanfald 2-3 gange om måneden i hvert fald, og havde stort set hovedpine hver aften. Jeg har taget treo en gang siden, og det var to dage efter, at jeg fik piercingen, Siden har jeg ikke rørt det. Dog har jeg hovedpine en sjælden gang i mellem, men jeg kan nu få det væk med almindelig panodiler, eller en masse vand. Jeg skal ikke længere tanke over hovedpine, droppe aftaler eller melde mig syg fra arbejde på grund på migræne. Jeg har snakket med en del andre, som også har fået lavet en daith piercing, og jeg har kun fået positiv feedback tilbage. Alle jeg har snakket med, har haft samme positive reaktion på det. Så min vurdering vil helt klart være, at det virker!

Jeg kan virkelig anbefale, at få lavet en daith piercing, hvis i bøvler meget med migræne. Jeg gav 300 kroner for min, og har stort set tjent de penge igen, da jeg ikke længere bruger penge på smertestillende medicin, som treo,  Jeg er så glad, også synes jeg endda, at piercingen er flot 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

9 KJOLER TIL UNDER 300 KR. + 20% OFF