Kvinder i søgelyset

Rigtig glædelig jul alle sammen! Jeg har haft en så hyggelig jul i år sammen med min familie. Jeg håber også, at I har haft en dejlig jul med dem I holder af. Tror jeg har taget 10 kilo. på af alt den julemad. Men det er ikke slut endnu? Skal holde julefrokost med min familie i dag og hos min kærestes familie i morgen. Tror mit nytårsforudsæt skal være, at jeg skal begynde at træne mere seriøst end førhen. Jeg vil rigtig gerne have en veltrænet krop, men er samtidig træt af alle de reklamer med veltrænet, tynde og let påklædt kvinder. I julegave fik jeg en buksedragt, hvor der hørte en lille ekstra gave med. Det er så hyggeligt, at få små gaver som man ikke havde bestilt, også oveni købet en neglelak! Men problemet var bare, at neglelakken var pakket i en gennemsigtig pose med et billede af en nøgen kvinde, der kun bliver dækket af hendes egne arme og hænder. Jeg synes virkelig ikke det hører til nogle steder med nøgen kvinder og neglelak. Jeg ved godt, at sex sælger, men det kan i høj grad blive for meget! Jeg mener, at kvinder bliver udstillet på en forkert måde, hvis man kan bruge ordet forkert om kvinder. Alle er i bund og grund flotte som man er, og alle kvinder skal respekteres. I mange blade og reklamer er der fotografier af unge kvinder næsten uden former, hvilket jeg mener gør en kvinde smuk. Jeg vil dog lige påpege, at jeg synes der er flere og flere firmaer der har oversize kvinder som modeller, hvilket jeg er stor tilhænger af!

Hvad er jeres mening?
Det er ikke mig på dette billede

Ingen kommentarer til Kvinder i søgelyset

 • Katrine

  Thank you very much it makes me glad I have such a comment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Greetings from Colorado!I’m bord to death at work so Idecided to browse yourr sikte on my iphone during lunch
  break. I love the knowledge you provide here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your
  blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, fantastic site!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar