Glimmer og glitter kjoler

Mit crush!

Mit helt store crush er Zac Efron. Åhh se ham lige, han er for dejlig! Jeg har været helt væk i Zac Efron siden optagelserne til High School Musical 1. Jeg har været en af de piger, der har haft værelset fuldt med High School Musical og ikke mindst Zac Efron plakater. Jeg abonnerede på samtlige teenage magasiner, som “Vi unge” og “Olivia” for, at få plakaterne.  Er jeg mon den eneste, der har gjort det?
Zac Efron er bare perfekt, i hvert fald i forhold til hans udseende. Lækkert hår, lækker krop.. Det værste er næsten, at han kun blive pænere og pænere. Efter min mening er han bare perfekt! Jeg stopper den her sukkersøde snak nu (blinkende emoji).

bjibn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Glimmer og glitter kjoler