My Instragram

NEW IN: Ralph Lauren

Disse to skønheder er lige landet i min garderobe. Jeg har længe gerne ville købe en Ralph Lauren skjorte til lidt finere brug. Jeg synes, Ralph Lauren skjorter er så fine og enkel. Farverne passer perfekt her til foråret, så nu må det bare godt blive varmt igen.

Jeg vil nyde resten af min onsdag på sofaen. Jeg er skadet i begge knæ, så det er en god undskyldning for at ligge på sofaen. Jeg har dog lige en biologi rapport, der ikke skriver sig selv. Det er den sidste biologi aflevering for i år. Den sidste kemi, tysk og engelsk aflevering er afleveret for resten af mit liv. Jeg synes, det er så mærkelig at tænke på. Tiden går så hurtig og nu er der kun 3.g tilbage!

Er der nogle af jer der bliver studerentere i år? 

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 14.06.49

6

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My Instragram