10 ting i ikke vidste om mig:

Tips til at falde i søvn

Jeg er en af de heldige typer, der aldrig kan falde i søvn. Den type, der altid er træt, fordi jeg får for lidt søvn. Jeg har lavet en lille liste over tips til hvordan man hurtigere kan falde i søvn.

Gå på toilettet
Det er mit bedste tip! Jeg tænker altid, at jeg godt kan holde mig. Jeg ligger og har en lille diskussion med mig selv, om jeg burde op på toilet eller bare sove. Det ender altid med, at jeg efter 10-20 minutter går på toilet.
Tip: Bare få det overstået!

Tænk på noget godt
For mig hjælper det, at gå i seng med et smil på læberne. Positive tanker giver positiv energi. Med positive tanker kan man kobler af og kommer væk fra hverdagens stress.

Drik en varm kop mælk eller the
Varm mælk eller the får ens muskler til at falde til ro, og du bliver derfor hurtigere afslappet i kroppen.

Luft ud på værelset
Det er altid en god ide, at lufte ud og få noget frisk luft ind på værelset. Man har samtidigt lettere ved at faldet i søvn, når temperaturen er kølige og man ikke ligger og sveder.

Tag et dejlig varmt bad
Det bedste tip, jeg kan give jer. Efter en lang dag, er der intet bedre end et dejlig varmt bad! Et varm bad får kroppen til at slappe helt af, og du falder i søvn med det samme.

Ha’ nogle mørke gardiner
Hvis du har svært ved, falde i søvn er et tip, at sove i et mørkt værelse. At mørkt eller sort gardin er en god løsning, så lyset ikke kommer ind på værelset.

Læg telefonen væk 
Jeg er selv typen, der lige skal have det hele med, som sker på min telefon. Tænk hvis det er en vigtig besked eller en begivenhed jeg er blevet inviteret til. Læg telefonen væk, slå lyden fra og koble hjernen fra.

Det var mine tips. Jeg håber, at I kan bruge nogle af dem, hvis I ligesom mig, har svært ved, at falde i søvn!

IMG_3917

4

 • Katrine

  Mange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt og brugbart indlæg 🙂

  http://www.frederikkes.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er så småt ved, at lægge den fra mig. Det er en vane der lige skal ændres, men jeg sover faktisk bedre. Før lå jeg med min telefon under hovedpuden, hvor jeg ofte vågnede med hovedpine. Det gør jeg ikke længere, når jeg lægger den væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, jeg er også en af dem som lige skal have det sidste med via telefonen – må altså blive bedre til at ligge den fra mig noget før jeg skal sove. 🙂

  Supergode tips.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 ting i ikke vidste om mig: