Video: Anden del af Tenerife vlog

Den perfekte gave

Jeg var, i sidste weekend, til fødselsdag hos min veninde, Mia. Hun holdte hendes 18 års fødselsdag, som var så hyggeligt. Vi fik danset og hygget os! Jeg havde købt en gave på hendes rigtig fødselsdag og ville bare have en lille ting med til festen. Derfor smuttede jeg i Søstrene Grene efter inspiration. Hun skal til at flytte i lejlighed og ville derfor gerne give hende noget til lejligheden.

Se hvad jeg fandt på:

IMG_2042

Man skal bruge:
– En kasse (fx en gammel skotøjsæske)
– Beklædning til kassen
– Fyld i kassen
– Tape
– Glas med låg i forskellige størrelser
– Mærkater
– Snor (fx lædersnor)
– Krydderier (eller andet, fx pasta, ris, sukker og kaffe)

IMG_2037

IMG_2039 IMG_2038

Man starter med at beklæde kassen. Jeg har brugt noget gammelt indpakningspapir i brunt. Man kan bruge lige den farve og det mønster man vil.

IMG_2041

Herefter skal man skal på mærkaterne, hvad der er i de forskellige glas. Jeg havde basilikum, oregano, timian, sukker og pasta

IMG_2040

Herefter fylder man glassene op med de forskellige ting og binder mærkaterne på med snor. Jeg bandt snoren rundt om glasset tre gange og bandt en sløjfe. Tilsidst ligger man det hele fint i kassen.

IMG_2042IMG_2043

Så har man en fin lille gave, der kan bruges til blandt andet indflytter eller værts gave til billige penge. Alt er købt i Søstrene Gren undtagen skotøjsæsken og gavepapiret og det kostede tilsammen 85 kroner.

Jeg håber I kan bruge min lille DIY og at I får en dejlig dag med solskin! 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Anden del af Tenerife vlog