Toppen af Danmark

Et lille the tip

Jeg elsker the ? morgen the, formiddags the, eftermiddags the og aften the. Jeg kunne leve af the. Det skal dog være en ?falsk? the fuldt med smag og dugt, ikke den rene Sri lankaske sorte the. Det er så hyggeligt, at sidde indenfor under tæppet, en regnfuld dag, en kop the. Så ved man, at det er efterår og snart vinter.

Jeg vil tippe det lille Kaffehus i Skagen, som min mor og jeg tilfældelig kom i forbi i mandags. Super hyggeligt butik med unikke ting til boligindretning. Det mindede mig endnu engang om, hvor meget jeg glæder mig til, at flytte hjemmefra og kunne indrette mit eget. Jeg har så mange tanker og ideer om hvordan mit helt eget hjem/værelse/lejlighed, hvor det nu lige bliver til, skal se ud.

Vi købte to forskellige the i Kaffehuset; en lakridsods the og en solbær the. De er fulde af smag, også har de bare den fineste indpakning. Jeg vil helt sikkert anbefale dem, hvis I skulle komme forbi Skagen engang. Det skal lige siges, at dette ikke er et sponsoreret indlæg. Det er blot et lille tip om god the.

IMG_1415 IMG_1407 IMG_1408 IMG_1417

4

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Toppen af Danmark