Video: Vlog fra USA

Mens vi venter..

Rigtig glædelig jul alle sammen!

Jeg er selv en af de personer, som er super dårlig til, at gå og vente til selve juleaften. Jeg bliver helt nervøs og spændt. Jeg ved ikke, om det er en følelse, som man nogensinde slipper af med. For mig handler julen, om familie, hygge og god mad! Til jul er hele min familie, på min mors side, samlet. I år er vi 13 mennesker, så der er blevet hentet ekstra stole og borde, og kalkunen er vokset et par kilo.. Kalkunen er i ovnen, de cirka 512 nisser er på deres pladser og juletræet står pyntet i stuen. Nu er det endelig jul!

IMG_3894

Hvis I er ligesom mig og aldrig kan vente, og lige skal have brugt de sidste par timer inden julemaden bliver sat på bordet, så har jeg fundet lidt forskellige ting, som man kan lave, mens man venter:

Fine fingre
Læg en fine neglelak – måske en rød lak, så de matcher julen.

Lyt til julehits
Sæt din ynglings cd på fuld hammer, dans rundt og spis julesmåkager

Festlig makeup
Brug lidt tid på, at lægge en festlig makeup – så du er helt klar til jul.

Youtube
Se en video eller to fra dine ynglings-youtuber. Mange har lavet en video her til juleaften.
Husk at, se Julie’s og min nyeste video (lige her), hvor vi smager på juleslik fra USA

Disneys juleshow
En sikker vinder, til at fordrive tiden, er “Disneys Juleshow”, som bliver vist hvert år på DR1 klokken 16.00 – bagefter bliver det sidste afsnit af “Den anden verden” sendt.

En god gåtur
Gå en god lang tur i skoven, så man kan spise masse julemad med en god samvittighed.

Se Julie’s og min video lige her:

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Vlog fra USA