Finally holiday!

Søndags citat

Igen blev det søndag og en dejlig uge er overstået. Den seneste uge er stort set gået med, at tælle ned til ferie. Jeg skal tilbringe de næste 5 dage i Skagen med min familie. Vi har lige været et kort smut ved vandet og kan allerede nu sige, at naturen her oppe er fantastisk! Der er intet så godt som, at gå lange ture med stranden med vind i håret, og frist luft mod kinderne, mens man kan høre vandet bruse. Jeg er vild med den danske natur, og ser frem til nogen dage væk fra hverdags stress og jag. Denne her ferie skal bruges på, at nyde min familie og lade batterier godt op til min store opgave, som jeg skal skrive i skolen lige om hjørnet. Uhh jeg er allerede nervøs for den.

Dagens citat er:

peter-plys-modig-staerk-klog-500x530

Jeg er desværre ikke typen der bobler af selvtillid. Jeg ville super gerne være denne her pige, som lyser af selvtillid. Det er bare rigtig svært, og jeg ved, at jeg ikke er det eneste, desværre. Jeg tror, at det kvinde kropsideal spiller en stor rolle her. Man ser konstant tynde og trænede piger i modeblade eller andre reklame, som hænger rundt om i ens by. Mange piger stræber efter, at ligner disse piger. Men det er er bare så sindssygt vigtigt, at huske på, at disse billeder og reklame er redigeret. Det er ikke naturligt, at have en så tynd og spinkel krop. Det er så vigtigt, at huske på!

Et citat, som dette, hjælper mig med, at huske på, at man er så meget stærkere end man selv tror. Man kan så meget mere end man selv tror!

Rigtig god ferie! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Finally holiday!