Ting gemt på Facebook #2

Summer shoes

Igen i dag drømmer jeg mig væk til bedre vejr og sommer. Vejret er da ikke helt til at regne med for tiden, men det er vel bare typisk dansk vejr. Den ene dag skinner solen og temperaturen er endelig kommet over de 10 grader og næste dag står det ned i stænger. Det gør det i hvert fald i nordjylland. Jeg hygger nogen dage i sommerhus med min mors familie. Påskefrokosten er spist og gaverne er pakket op. I kan læse om hvordan jeg holder påske her.

I dag har jeg søgt lidt rundt på nettet og er faldet over hjemmesiden Lofina.dk, som sælger sko – også sandaler i mange forskellige typer og designs. Ingen sommer uden den perfekte sandal, så derfor har jeg været tidligt ude i år og allerede leder efter de helt perfekte sandaler, så jeg kan gå sommeren i møde og være klar til at give mine fødder lidt luft på arbejdet, de kommende ferier eller på en god gåtur. Mine fødder trænger virkelig til snart, at blive luftet efter en lang vinter i støvler og sneakers. Klik her, for at se mine favorit sandaler, som jeg har fundet frem til jer.

Skærmbillede 2016-03-27 kl. 17.26.02

1. her // 2. her // 3. her // 4. her

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ting gemt på Facebook #2