Video: USA Vlog Part 6 - Santa Barbara og Solvang

Inspiration til indretning

Hej alle sammen, og god weekenden!
I dag vil jeg fortælle lidt om hvor jeg finder min inspiration til boligindretning. Jeg bruger ofte lige 30 minutter på pinterest inden jeg går i seng, og hvor der tit ender med, at jeg efterfølgende ikke kan sove. Jeg får en trang til, at lave noget kreativt og flytte rundt på værelset. Min seneste ideer har været, at lave en bænk ud af gamle ølkasser. Resultatet kommer på bloggen, når det ligner det billede, som jeg har i hovedet. Jeg er vild med pinterest, fordi inspiration er så nem at finde. Et søgeord, og du er underholdt i flere timer (blinkende emoji). Jeg har fundet nogen forskellige pins, som jeg gerne vil vise jer herinde på bloggen. Jeg er helt vild med indretningen på disse pins, og prøver så vidt muligt, at efterleve stilen i mit lille kælderværelse.

Hvis I vil følge med i hvad der inspirerer mig, både indenfor tøj, mode og indretning, kan I følge min pinterest profil HER.

Foto: her 

Foto: her 

Foto: her

Foto: her, her, her, her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: USA Vlog Part 6 - Santa Barbara og Solvang