Spring favorites

Kære dagbog..

Det her er et af de mere personlige indlæg. I fredags sætte jeg mig med en kop chai latte og musikeren Ed Sheeran ud af højtaleren. Jeg startede med, at skrive dagbog. Jeg går tit med nogle tanker, som jeg har brug at få skrevet ned. Det kan være tanker alt fra om mig selv til skolen til kærlighed. Jeg har brug for “en” eller noget, som jeg kan betro mig til, en der ikke siger noget videre, men som “lytter” til mine ord . Det kan min dagbog hjælpe med. Jeg sad længe og havde kun skrevet to ord “Kære dagbog..”. Jeg vidste ikke hvor jeg skulle starte. 18 år der pludselig skulle skrive ned, så mange tanker. Så mange hændelser og perioder i mit liv, man skal kende til for, at vide hvem er jeg i dag. Det fik mig til, at tanke rigtig meget over hvem jeg er som person, hvad mit liv har bestået af både godt og dårligt indtil nu. En spiseforstyrrelse, som blev til en vinterdepression. Et fantastisk efterskole ophold. Så mange minder på blot 18 år! Hvordan bliver det ikke når man er 80 år gammel. Sikke mange minder og begivenheder man må sidde tilbage med. Det synes jeg er vildt at tænke på.

Er der andre end mig, der skriver sine tanker ned? Eller har gjort?

IMG_2276 IMG_2279

IMG_2278

4

 • Katrine

  Mange tak Line, jeg har også selv prøvet et par gange. Jeg vil bare tage mig sammen nu og få skrevet mine tanker ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super sejt at du kan gøre det. Jeg har personligt svært ved at få skrevet sådan nogle ting ned. Jeg har flere gange prøvet at lave en dagbog men efter kort tid er det gået i “glemmebogen” igen.

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tusinde tak Julie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Hvor har du bare et stort hjerte, og hvor er det bare stort om dig at åbne op om noget så dybt! Knus til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spring favorites