Be positive

Happy Birthday

En festlig weekend er nu overstået! I fredag holdte jeg fødselsdag for pigerne fra min klasse. Hold nu op hvor fik vi festet, hvilken fremstår på billederne 😉 Jeg skulle traditionen tro igennem 19 shots, puha. Jeg havde det i hvert faldt rigtig stramt i går. Længe leve tømmermænd. Heldigvis kom min bedste ven, flirt, eller hvad man nu kalder det forbi og sov. Det bedste er at ligge i armene hos en man elske, når man ikke er på toppen. E har fået købt sig en egen bil, og er nu kan et opkald væk. Det er rigtig rart, at vi lettere kan være sammen nu, i stedet for, at vi var afhænge i det elskede DSB.

I dag har min far fødselsdag samt det jo er mors dag. 52 år, hvor bliver min far dog gammel. Vi har spist en lækker morgenmad, gaver og lagkage til kaffen. Der er sikkert en masse af jer, der har forkælet jeres mor i dag, måske med blomster? Jeg synes, at det har været skønt både at kunne forkæle min far og mor i dag.
Nu skal lige nyde resten af weekend med altid hotte Zac Efron i The Lucky One og en Magnum is.

Jeg håber i  har haft en dejlig weekend?

IMG_8804 IMG_8845 IMG_8875 IMG_8893

 

 

 

IMG_8914 IMG_8916

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Be positive