Outfit of the day

Sparetips: Shopping

At spare på det økonomiske plan er noget der lige nu fylder en del for mig. Jeg har nogen vilde og spændende planer for mit sabbatår, som jeg vil uddybe senere på året. Det er dog planer, som kræver, at der står penge på bankkontoen. Jeg vil lave en lille serie her op bloggen om nogle sparetips. I dag vil jeg starte med hvordan man kan spare, når det handler om shopping.

Secondhand
Det er en hammer smart måde, at spare lidt penge på. Fra jeg har været helt lille, har jeg elsket lommermarkeder og i genbrugsbutikker. Men det handler i høj grad om, at have tålmodighed. Ikke to ting er ens i en genbrugsbutik, så man skal kigge stort set alt i gennem. Man skal også have lidt tålmodighed, da man ofte skal kigge i flere forskellige genbrugsbutikken eller loppermarkeder for netop lige, at finde det man er på udkig efter. Jeg tænker måske, at lave en haul med mine seneste genbrugsfund på youtube kanalen i nærmeste fremtid.

Sælg ud
Jeg køber ofte fejlkøb, som jeg aldrig får brugt. Man kan spare eller nok nærmere tjene lidt penge ved, at sælge ud fra garderoben, men også generelt møbler, smykker, sko eller andet. På den måde kan fejlkøb komme videre til en anden, som vil blive glad for det. Der findes mange forskellige grupper på Facebook, hvor køb og sælg er formålet. Sider som trendsales.dkdba.dk og guloggratis.dk kan også benyttes.

Outlets og lagersalg
Det er en fin måde, at købe nyt til billigere penge. Ved lagersalg kan diverse brands være repræsenteret, som sælger ud af deres kollektioner til billige priser. Det gælder bare om, at holde øje med outlets og lagersalg landet over. Igen kan Facebook være et godt sted at lede.

Netshopping
Make-up, tøj og hudplejeprodukter på nettet, er ofte her hvor der kan spares penge. Hjemmesider, som Ebay.com, har en masse billigt ting og sager i alle kategorier. Her handler det både om tøj, tasker, jakker, make-up, smykker mm. Nogen ting koster helt ned til omkring 6 kroner (Overrasket emoji). Generelt bare hjemmesider, som Nelly.com eller Bootz.com, har stort set altid tilbud eller rabat koder, som man også kan spare en del ved.

IMG_0103

Jeg håber I kunne mine sparetips!

6

 • Katrine

  Jeg er glad for, at du kunne bruge dem. Det er i hvert fald en god måde, at tjene lidt ekstra på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det vil jeg da lige se nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode tips. Jeg burde virkelig sælge noget af mit tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan altid finde lagersalg på Lagersalg.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er glad for, at de kan bruges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Holm Svarer

  Altid godt med nogle spare tips, man vil jo gerne gøre et godt køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day