Video: Roomtour 2016

https://youtu.be/8lYUOUyaoIU

Der er oploadet en ny video på Julie og min Youtube kanal. Jeg viser mit værelse, som det ser ud lige for tiden. Jeg ændre ofte indretning, så der kommer nok flere videoer af samme slags. Tjek videoen ud og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med når der kommer en ny video. Det ville betyde meget! I kan også like bloggens nye Facebook side, hvor videoerne ligeledes vil blive lagt op. I kan finde siden her.

Jeg håber ikke, at I synes det er for meget reklame (blinkende emoji).

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 22.57.03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg