Inspiration for Valentine

Vlog: Eksklusion til København

https://www.youtube.com/watch?v=ReUPYTmNtcA

Der er igen uploadede en ny video på Julie og min Youtube kanal. Det er min første vlog, så jeg håber at I vil tage godt imod den! Vloggen handler min tre dags tur til København med mit biologi A hold på mit gymnasie. Tjek videoen ud og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med når der kommer en ny video. Det ville betyde meget! I kan også like bloggens nye Facebook side, hvor videoerne ligeledes vil blive lagt op. I kan finde siden her.

Når I læser dette indlæg er jeg på vej til Tenerife eller nyder min ferie med Emil (blinkende emoji).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inspiration for Valentine