Video: Guess the food challenge

Outfit of the day

Puha, mine tømmermænd er slemme i dag. I går var mine veninde fra efterskolen og jeg i byen. Rikke, som også var med i “Guess the food” videoen, er flyttet i en lejlighed her i Kolding, og det skulle fejres. I kan se videoen her. Den er hammer sjov! Vi havde en super hyggelig aften og nat. Vi fik lækker aftensmad, spillet (druk)spil, drukket øller og danset natten lang. Nøj hvor kan tømmermændene mærkes i dag, men det er vist fortjent (blinkende emoji).

Top fra VRS // Cardigan fra Sisters Point // Shorts fra Vero Moda // Sandaler fra Bianco // Ur fra Daniel Wellington // Armbånd fra rejser til udlandet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Video: Guess the food challenge