Grove (og sunde) boller med banan og chokolade

Video: Guess the food challenge

https://www.youtube.com/watch?v=MbUuPkpp1IU

Min skønne veninde, Rikke, og jeg har filmet en sindssygt sjov video. Det synes vi i hvert fald selv (blinkende emoji). Vi har filmet en “Gæt hvad du spiser challenge”. I ved hvor man har bind for øjenene, og skal gætte hvad man spiser. Skynd jer, at se videoen for, at se vinderen, hvilke knap så lækre ting, som vi endte med at spise, og  forhåbentlig få et godt grin. Tjek videoen ud og smid endelig et like, hvis I kan lide den. Husk at abonnere på kanalen, så I altid kan følge med, når der kommer en ny video. Det ville betyde så meget! I kan også like bloggens Facebook side, hvor videoerne og nye indlæg ligeledes vil blive lagt op. I kan finde siden her.

Skærmbillede 2016-09-15 kl. 10.12.41

Rigtig god torsdag til jer alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grove (og sunde) boller med banan og chokolade