Vær i god tid og tænk på skiferien nu!

Just ordered

Hej venner,

Jeg har bestilt noget lækkert tøj hjem fra  hjemmesiden Wimeno.dk. De har virkelig nogen fede ting, også her til efteråret og vinteren. Jeg har dog valgt, at bestille noget sommer tøj hjem til USA turen. Hvis i ikke kender til hjemmesiden, synes jeg helt sikkert i skal tjekke den ud! Priserne er ikke i den for  høje ende og kvaliteten er i top ? win win! Priserne for det tøj, som jeg har bestilt ligger mellem 65 kroner og 75 kroner per del, så det er jo ingenting. Jeg har købt en par lækre shorts, som jeg virkelig glæder mig til at bruge. Derudover har jeg købt en hvide off-shoulder top, en sprød sommerkjole, en striber t-shirt. Hvis i ikke ved det i forvejen, så elsker jeg striber, og synes det giver meget til et outfit. Et par sorte jeans, en striber t-shirt og en læder, eller cowboy jakke, så er det perfekte outfit hjemme. Tilsidst har jeg købt en bluse med det lækreste snit, som helt sikkert vil blive brugt i USA.

Jeg laver et try on haul med tøjet, på youtube kanalen, når det kommer hjem. Så glæd jeg til mit første try on haul!

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 14.36.29

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 12.01.47

1

  • […] hjemmeside Wimeno, som jeg har fortalt om før. Hvis I ikke har læst indlægget, kan I gøre det her. Det er en super lækker hjemmeside med masser fedt tøj. Lige nu kører de 50% på mange af deres […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vær i god tid og tænk på skiferien nu!