Student, og hvad så nu?

10 ting man tror, når man er fuld

Hej alle sammen!

Først vil jeg lige sige tusinde tak for jeres respons på mit senere indlæg. Det handlede om, at jeg nu er blevet student og står i den situation, at jeg ikke ved hvad der skal ske fremover. I kan læse indlægget her.

Jeg ved ikke, om man kan kalde det her et nyt afsnit i min serie “Ting gemt på Facebook”, men det er i hvert fald noget, som Emil har tagget mig i på Facebook. “Ting gemt på Facebook” er en gammel serie, som handler om ting, som jeg har gemt på Facebook, som overskriften jo nok fortæller (blikende emoji). Jeg gemmer de mærkeligste ting, og jeg synes det kunne sjovt, at vise jer det. I dag handler det om 10 ting man tror, når man er fuld. Jeg kan nikke genkendende til mange af tingene efter en god by tur. Især at Dj’en mangler musiktips fra mig, at Tegulia er en god ide, at jeg lige hviler mig lidt og sidst med ikke mindste, at jeg sagtens kan gå hjem efter en vild by tur. Hvad med jer?

“Jeg er sgu da ikke fuld, jeg kan sagtens drikke mere.”

“Gud hvor ser jeg godt ud!”

“Jeg kan danse salsa!”

“Dj’en savner musiktips fra mig.”

“Jeg har en fin samgstemme og kan alle sangere udead.”

“Tegulia? Det var en god ide!”

“Jeg hviler mig bare lige lidt!”

“Det er for tidligt at gå hjem, hvem holder morgenfest?”

“En sjofel sms vil alle de sætte pris på nu!”

“Der er ikke ret langt hjem, vi går!”

IMG_2731

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Student, og hvad så nu?