I want to wear

Gæsteblogger: Hvorfor poste billeder af sin mad på Instagram?

Hej alle sammen. Jeg er så heldig, at jeg i dag har fået lov, at skrive et indlæg hos Katrine. Mit navn er Christina og til dagligt blogger jeg på bloggen http://holmsvarer.bloggersdelight.dk.  Jeg blogger om alt fra træning og opskrifter til mode og makeup.

I mit indlæg i dag vil jeg snakke om noget, som de fleste af os nok kan nikke genkende til nemlig alle de billeder vi poster af vores mad på blandt andet instagram. Ja, jeg er ikke den eneste der smider billeder op af min mad på Instagram, men hvorfor gør vi det? Spørgsmålet er nu meget sjovt at tage op, for når alt kommer til alt, og når jeg selv tænker over det, så er det jo endeligt noget underligt noget at gøre. Jeg har da også et par gange måtte besvare spørgsmålene som ?Hvorfor skal du smide billeder op af din mad?? eller “Så skulle vi lige se, hvad du fik til frokost i går?? og til tider bliver min kæreste også lidt utålmodig, når han må vente med, at spise til jeg er færdig med, at tage billeder (Han må finde sig i lidt af hvert, når han er kærester med en blogger). Selvfølgelig er der også masser af positiv respons på lækre madbilleder og så giver de også masser af likes, og det kan vi jo lide 😀 Underligt nok så synes jeg bare maden smager endnu bedre når den er flot anrettet, er jeg den eneste der har det sådan?

En af grundende til, at jeg elsker at poste billeder af min mad og følger diverse personer på instagram er fordi, de inspirere. Jeg får så mange nye ideer til lækker mad og nye indlæg til min blog. En af mine yndlings er helt sikkert Fablunch. Hun har så mange lækre billeder, så hvis I ikke følger hende så smut forbi og tjek hendes instagram ud.

GæsteindlægTusind tak fordi I havde lyst til at læse med. Jeg håber I synes, det var et sjovt og anderledes indlæg. Jeg håber I har lyst til, at læse mere på min blog, og at I får en skøn dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I want to wear